Zo vind je een zakelijke winterjas voor dames voor 2017/2018

09 augustusus, 2017 / Winterjassen / Geen reacties / Door Lana
Zo vind je een zakelijke winterjas voor dames voor 2017/2018

Bij een sollicitatie is het eerste wat ze zien jouw winterjas. Je kan dan maar beter een hele mooie, zakelijke dames winterjas aan hebben! Wij gaan je vertellen welke dat zijn en waar je deze kunt shoppen!

De mantel

De klassieke mantel is de ideale zakelijke winterjas voor dames. Hij is elegant, robuust door de wollen stof en tot slot ook erg chic. Vaak vallen deze winterjassen net iets over je knie. Bij een sollicitatie maak je in een klassieke mantel gelijk een goede indruk. Ga voor een mantel in het zwart, grijs, navy of camel.

De parka

Nu horen we je denken: ‘Een parka naar een sollicitatie gesprek?’ Ja, dat kan! Zolang je maar voor de variant gaat met een luxe afwerking en uitstraling. De casual groene parka kun je beter thuis laten en bewaren voor het weekend. Een parka met de mogelijkheid om je taille te accentueren is voor een zakelijke jas echt een must. Het oogt minder sportief en meer verzorgd.

De trenchcoat

Naast de mantel is de trenchoat ook een perfecte zakelijke winterjas. Een mooie Burberry trenchcoat is misschien een beetje boven je budget, maar het is wel de stijl waar je voor moet gaan. De trenchcoat is zowel zakelijk als casual goed te dragen. Hij zal je kantoor looks een upgrade geven, maar ook je casual outfits helemaal chic afmaken!

Wat is jouw budget voor een zakelijke dames winterjas?

Hoeveel geld wil je kwijt zijn aan je zakelijke winterjas? Mag het wel wat meer kosten of wil je het liefst zo goedkoop mogelijk? Wij raden je aan om toch voor een iets duurdere winterjas te gaan. Je trekt hem per slot van rekening elke dag aan. Hierdoor slijt die sneller en wordt die minder mooi. Bij een duurdere winterjas duurt dat proces wat langer en kun je langer van je mooie zakelijke winterjas genieten. En je hoeft de komende twee jaar niet meer op zoek naar een exemplaar!

Waar shop je de zakelijke dames winterjas?

Is jouw winterjas nodig aan vervanging toe, begin je binnenkort bij een nieuwe baan en heb je nog geen zakelijke winterjas? Op Winterjassen.com vind je verschillende zakelijke winterjassen. Van trenchcoats tot mooie klassieke mantels en parka’s. Door de handige filters kun je heel makkelijk op prijs filteren en zo de zakelijke winterjas vinden binnen jouw budget!

Lana

Regelmatig schrijf ik blogs op Winterjassen.com. De winterjas is in mijn ogen een belangrijk onderdeel van de garderobe. Ze kunnen gebruikt worden als fashion statement maar de kwaliteiten van de jas zijn ook erg belangrijk. Vooral in Nederland, waar winters snel kunnen veranderen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *