Prijzen

Wehkamp.nl

Wehkamp.nl is met 128 miljoen bezoekers per jaar, ruim 7 miljoen zendingen per jaar en zo’n 1,7 miljoen vaste klanten een specialist op het gebied van online winkelen. Het bedrijf werd in 1952 als postorderbedrijf opgericht door Herman Wehkamp.

Online winkelen

Van postorderbedrijf naar online winkel; dat is een hele stap voor Wehkamp. In 2007 verandert het bedrijf de naam van Wehkamp naar Wehkamp.nl, om aan te duiden dat de focus nu op online winkelen ligt. Drie jaar later komt de W.App (De Wehkamp App) op de markt. Daarmee krijgen klanten korting bij 5500 winkellocaties.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. Daar komen alle afdelingen samen, zoals inkoop, marketing, ICT, financiën en de klantenservice. Wie zicht afvraagt waar de foto’s op de website zijn gemaakt: ook in Zwolle. Wehkamp.nl bezit daar namelijk ook een fotostudio.

Bontvrij en verantwoord winkelen

De winterjassen van Wehkamp.nl zijn geheel bontvrij. Het bedrijf heeft namelijk de internationale bontvrijverklaring Bont voor Dieren ondertekent. Daarmee wil de webwinkel kiezen voor een bontvrij beleid. Alle kleding is gemaakt van nepbont. Op die manier hoopt Wehkamp.nl het welzijn van dieren voorop te stellen.

De winkel is actief lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Bij deze organisatie zijn ongeveer 800 bedrijven aangesloten. Het Thuiswinkel Waarborg geeft aan dat de aangesloten bedrijven de wet- en regelgeving naleven en dat je er veilig en betrouwbaar kunt winkelen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wie vandaag nog bestelt, heeft de winterjas morgen al in huis. Je hoeft niet voor de postbode thuis te blijven, want het is ook mogelijk om de jas bij een DHL Parcelshop of Parcelstation af te halen. Of dat nu overdag, of zelfs ‘s nachts is. Het is een muur van pakketlockers, die de klant zelf kan bedienen. Wel zo makkelijk! Ook handig voor als je snel een winterjas nodig hebt.

Geen resultaten, probeer uw filters te wijzigen.