Prijzen

Levi’s

Levi’s heeft een rijke geschiedenis van kleding ontwerpen en produceren. In 1853 verhuist de Duitse Levi Strauss naar San Fransisco en begint hij een bedrijfje dat zogenaamde “Dry goods” verkoopt. Zijn bedrijf levert kleding, schoenen en andere goederen aan verschillende kleine winkeltjes aan de westkust van Amerika. In 1872 gaat Levi Strauss een samenwerkingsverband aan met een kleermaker genaamd Jacob Davis. Samen maken ze met klinknagels verstevigde werkkleding en de basis voor Levi’s is gelegd.

Levi’s en duurzame productie

Inmiddels is Levi’s een internationaal succesvol bedrijf en heeft het merk een uitgebreide collectie, met als basis de beroemde jeanscollectie. Vandaag de dag zijn er maar weinig mensen die géén spijkerbroek in de kast hebben liggen en in bijna ieder gezin is wel minstens één Levi item te vinden. Het logo met daarop de twee trekpaarden geeft aan hoe sterk en duurzaam de kleding van Levi’s is. Levi’s is altijd met zijn tijd meegegaan en heeft zich door de jaren heen meerdere malen op de kaart gezet door zijn innovatieve werkwijze en creatieve denkprocessen. Het merk zet zich ook in voor milieubewuster produceren en doet er alles aan om de eigen collectie zo duurzaam mogelijk op de markt te brengen.

Winterjassen van Levi’s zijn, net zoals de rest van de collectie, duurzaam en comfortabel. De modellen in deze collectie zijn tijdloos en bieden echt waar voor je geld. Ze houden je warm tijdens de koude en donkere winterdagen. Met een winterjas van Levi’s kun je voor de dag komen.

Geen resultaten, probeer uw filters te wijzigen.