Prijzen

GUESS

In 1970 werd Guess opgericht door vier broers. Van origine een merk wat zich voornamelijk focuste op jeans in Frankrijk, maar wat na de komst van een modewinkel in 1981 in Beverly Hills al gauw uitbreidde met een volledige kledinglijn en later accessoires en zelfs verzorgingsproducten. Het succes van dit bijzondere kledingmerk is ongekend. De collecties zijn altijd tot in de puntjes verzorgt en onderscheiden zich door hun unieke prints en modellen. Guess maakt voor zowel dames als heren en zelfs kinderen de mooiste items.

Guess is een lifestyle

Guess is allang geen simpel kledingmerk meer, maar inmiddels een lifestylemerk van wereldformaat. Hun innovatieve, onvergetelijke reclamecampagnes hebben van het merk Guess een begrip gemaakt. Bekende modellen in provocerende poses zorgden ervoor dat het merk flink in opspraak kwam. Dit kwam de verkoop alleen maar ten goede. Veel mensen ontdekten de bijzondere collectie van Guess. Guess straalt luxe en elegantie uit. Het merk richt zich op de modebewuste man en vrouw, die zichzelf af en toe wil verwennen met stijlvolle items. Mensen die zich identificeren met dit merk, gunnen zichzelf af en toe iets extra’s.

De winterjassen collectie van Guess is dit najaar dan ook weer om door een ringetje te halen. Lange gewatteerde winterjassen, wel of niet met ceintuur, in luxe ogende glanzende stoffen voor de Guess dame en stoere, korte parka’s voorzien van grote zakken of een grote opstaande kraag voor de Guess man. Voor de afwisseling komt het mode merk met een aantal opvallende en vrolijke prints om de winter met een knipoog te trotseren.

Geen resultaten, probeer uw filters te wijzigen.