Prijzen

Maten

Categorieën

Kleuren

Merken

Webshops

GANT

Gant is een Zweeds Amerikaans modemerk. Het merk is opgericht in 1949 en is inmiddels een zogenaamde lifestyle brand van wereldformaat. Gant verkoopt niet alleen kleding, maar ook schoenen, horloges, zonnebrillen en heeft een eigen parfumlijn. Gant heeft een uitgebreide heren-, dames- en kindercollectie. Iedereen, van jong tot oud, kan genieten van de luxe en comfort van Gant.

Gant blinkt uit in eenvoud

Gant is opgezet als familiebedrijf in New Haven, Conneticut. Een heel gezin, allen met hun eigen specialisme binnen het modevak, zagen een kans in het produceren van kwalitatief goede, basic overhemden. Gant heeft het overhemd op de kaart gezet. Vandaag de dag is Gant een gevestigde modenaam, bekend over de hele wereld. De collectie is zeer uitgebreid, maar ze hebben nog altijd de, voor hen zo herkenbare, overhemden in de collectie. Gant heeft een klassieke uitstraling. De producten uit de collectie zijn vrij eenvoudig, maar heel mooi vormgegeven. Dit maakt dat Gant tijdloos is. Basic items zoals overhemden, T-shirts en chino’s komen ieder seizoen in meerdere modekleuren, zodat men eindeloos kan variëren met zijn of haar favoriete kledingstuk. Bij Gant vind je meerdere lijnen binnen de collectie. Zo is er een sportlijn, een streetwear collectie en een lijn voor de goede basics.

De winterjassen van Gant zijn, net zoals alle andere items uit de collectie, tijdloos en klassiek. De jassen van Gant geven je een luxe uitstraling, zonder al teveel op te vallen. De winterjassen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en gaan heel wat winters mee.