Prijzen

Adidas

adidas winterjassenHet sportkledingmerk adidas werd opgericht door en vernoemd naar Adolf Dassler. Het merk vind zijn oorsprong in Herzogenaurach, Duitsland. Hier begon Adolph met zijn broer Rudolph in 1920 met het maken van sportschoenen. Na een ruzie tussen de broers is Adolph in zijn eentje verder gegaan met het opzetten van het sportmerk en inmiddels is adidas een begrip in de sportwereld. Het merk heeft naast sportschoenen ook een kleding-, accessoire- en zelfs een parfumlijn.

Onbegrensde mogelijkheden met adidas

Met de slogan “impossible is nothing” wil het merk duidelijk maken dat adidas onbegrensde mogelijkheden kent. Als jij een doel voor ogen hebt, moet je die kunnen behalen, aldus adidas. De naam adidas wordt bewust met een kleine letter geschreven. Het merk maakt sportieve kleding waar je in gezien wilt worden. Comfortabele en duurzame stoffen worden iedere collectie gebruikt om een krachtige collectie neer te zetten. Je herkent producten van adidas aan de drie strepen die in elk kledingstuk en accessoire terug komen. De bekendste producten van adidas zijn de iconische sportschoenen en de trainingspakken, maar adidas heeft een veel bredere collectie. Het aanbod is zeer gevarieerd en er wordt gewerkt met mooie prints en patronen. De ontwerpers gaan met hun tijd mee en inmiddels worden de items van adidas ook graag in vrije tijd gedragen.

De winterjassen van adidas zijn sportief en stijlvol. Natuurlijk zijn de winterjassen zeer geschikt om in te sporten, maar daarnaast zijn ze ook gekleed genoeg om “gewoon” in gezien te worden.

Geen resultaten, probeer uw filters te wijzigen.