Prijzen

Maten

Toon meer

Categorieën

Kleuren

Merken

Webshops

Adidas Originals

Adidas OriginalsIn 1920 is het merk adidas geboren als sportschoenenmerk, opgericht door de broers Adolf en Rudolf Dassler. Adolf (Adi) Dassler ging na de tweede wereldoorlog in zijn eentje verder en breidde het merk uit met een totale collectie. Adidas Originals biedt jou de beste, tijdloze sportbasics die niet alleen geschikt zijn voor tijdens het sporten, maar ook heel goed draagbaar zijn in je vrije tijd.

 

Het klaverblad van adidas Originals

De items van adidas Originals zijn te herkennen aan het klassieke klaverblad logo, terwijl andere adidas ontwerpen worden gesierd door de iconische drie strepen. Kleding van adidas Originals is ontworpen om een topprestatie neer te kunnen zetten met jouw favoriete sport. Denk aan zwemmen, voetbal, tennis en hardlopen. Door het eigentijdse design is adidas Originals ook bijzonder geschikt om te dragen in je vrije tijd. Het merk weet op zijn eigen, unieke manier een link te leggen tussen de klassieke sportartikelen zoals wij ze kennen en de laatste fashiontrends. De kleding en de sportschoenen van adidas Originals zien er niet alleen modieus uit, ze dragen ook nog eens uiterst comfortabel. Bij adidas Originals werken ze met de nieuwste technologieën en meest innovatieve materialen, zodat je met een item van adidas Originals altijd het beste van het beste in handen hebt.

De winterjassen collectie van adidas Originals heeft ook dit seizoen weer een sportieve en modieuze look. Het praktische is met het aangename gecombineerd en dit resulteert in een winterjassen collectie waar je hebberig van wordt.