Prijzen

Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch winterjassenAbercrombie & Fitch is één van de meest geliefde merken ter wereld. Het merk werd in 1892 opgericht door David Abercrombie en Ezra Fitch. Vandaag de dag houdt het modemerk kantoor in New Albany, Ohio, in de Verenigde Staten. Met meer dan 6900 werknemers en meer dan 339 winkels over de hele wereld, is het ook één van de grootste merken ter wereld.

Eigentijdse vrijetijdskleding van Abercrombie & Fitch

Dit merk legt zich vooral toe op eigentijdse vrijetijdskleding. Zo is het ooit ook begonnen: als vooraanstaand verkoper van buitenkleding en excursieproducten. In de jaren ‘60 kwam het merk in zwaar weer terecht. In 1988 kocht Limited Brands, het moederbedrijf van Victoria’s Secret, Abercrombie & Fitch. Vanaf dat moment is het bekend als lifestyle merk. Het Europese hoofdkantoor staat in Milaan, de modehoofdstad van de wereld.

Nu kennen we het merk Abercrombie & Fitch als leverancier van shorts, jeans, spring shirts, sweaters en – natuurlijk – hoogstaande winterjassen. Denk bijvoorbeeld aan de stijlvolle parka’s. Bekende modellen van dit merk zijn Ashton Kutcher, Channing Tatum en Giovanni Bonamy. Mocht je eens een winkel van het kledingmerk binnenlopen; je kunt de kleding in levende lijven zien. Alle winkelmedewekers zijn namelijk modellen die vooral Abercrombie & Fitch-kleding dragen. Zo weet je direct wat je koopt!
Mocht je eens niet weten wat je een vriend of vriendin cadeau moet geven: een gift card van dit merk doet het altijd goed! Zelfs als je vriend of vriendin aan de andere kant van de wereld woont. Je kunt namelijk verschillende gift cards voor verschillende landen kopen.

Geen resultaten, probeer uw filters te wijzigen.