Prijzen

Aaiko

aaiko winterjassenIn 2005 is de Nederlandse modeontwerpster Pauline Brakenhoff begonnen met het opzetten van het modemerk Aaiko. Pauline haalde haar inspiratie uit haar reizen over de hele wereld en die multiculturele opvattingen houdt zij vast tijdens het ontwerpen en tot stand brengen van de Aaiko collectie. Bij Aaiko brengen ze creativiteit en commercialiteit op een unieke manier samen. Inmiddels is Aaiko een internationaal succesvol bedrijf met verkooppunten verspreid over 12 landen.

Aaiko is betaalbaar

De kleding van Aaiko heeft een heel eigenzinnig karakter. Het merk staat voor eigentijdse vormgeving en bescheidenheid. Aaiko betekend in het Japans “geliefd” en in het Germaans “stoer”. Beide vertalingen zijn toepasbaar op dit mooi Hollandse merk met internationale allure. De modieuze collecties zijn bovendien zeer betaalbaar en dat maakt het label ontzettend geliefd bij modeliefhebbers. Bij Aaiko zijn ze gefascineerd door de continue veranderingen in de (mode) wereld en proberen hier met hun wisselende collecties op in te spelen, zonder hierin door te slaan. De vormen van Aaiko zijn eenvoudig en daarom altijd elegant. Bij Aaiko vind je mooie tops, sierlijke jurkjes, stoere broeken en prachtige jassen. Aaiko heeft ook goede basics in de collectie, die nooit zullen vervelen.

Bij Aaiko vind je de mooiste winterjassen voor zeer lage prijzen. De winterjassen zijn speels en vrouwelijk en hebben een groot draagcomfort. Aaiko houd je lekker warm. Een breed assortiment in kleur, lengte en print kan de keuze nog moeilijk maken. Met een winterjas van Aaiko loop je erbij volgens de laatste mode.

Geen resultaten, probeer uw filters te wijzigen.