Prijzen

313

Het merk 313 maakt prachtige jassen voor ieder seizoen. Binnen de collecties van 313 heb je de keuze uit een breed aanbod jassen. Diverse kleuren, modellen en lengtes behoren tot het assortiment. Het luxe jassenmerk, afkomstig uit Italië, stelt de collectie samen aan de hand van de laatste trends. Zo ben je verzekerd van een modieuze jas.

313 en technologie

Design, comfort en technologie zijn de toverwoorden voor het merk 313. Het merk wil tijdloze jassen maken met gebruik van hoge kwaliteit dons. 313 staat voor innovatie en traditie, onderzoek en dagelijks gebruik, functionaliteit en verkoeling en natuurlijk behaaglijke warmte. De jassen van 313 worden met veel zorg en aandacht gemaakt. 313 heeft oog voor detail en zorgt voor een optimaal draagcomfort. Het merk schuwt het gebruik van felle kleuren niet. Zo vind je in hun collecties felblauwe, hardroze en opvallend paarse jassen. Toch gaan de jassen niet vervelen, dankzij de tijdloze vormgeving van de ontwerpen. 313 maakt jassen voor heren en dames.

Het hebben van een goede winterjas is geen overbodige luxe in zo’n land als Nederland, waar in het najaar veel wisselende weersomstandigheden zich voordoen. We hebben te maken met lage temperaturen, sneeuwbuien, hagel en veel regen. Tegelijkertijd kunnen de winters ook heel mild zijn met af en toe een waterig zonnetje. Met een winterjas van 313 ben je goed voorbereid op al die verschillende winterdagen.  Door de goede kwaliteit dons in de voering past je lichaamstemperatuur zich met gemak aan de buitentemperatuur aan. Afneembare capuchons en trekkoorden zijn van die handige details om je jas naar eigen wens aan te passen.

Geen resultaten, probeer uw filters te wijzigen.