Prijzen

Maten

Toon meer

Categorieën

Kleuren

Merken

Webshops

3 Pommes

3 Pommes3Pommes is een Frans kledingmerk dat kleding ontwerpt voor kinderen vanaf hun geboorte tot twaalf jaar. Ze maken hierbij gebruik van vrolijke kleuren, verschillende materialen en originele prints om ieder kind door de eerste twaalf jaar van zijn of haar leven te begeleiden. Hierbij houdt her merk rekening met alles wat een kind nodig heeft in elke levensfase. Met een winterjas van 3 Pommes kan je kind echt een kind zijn.

Kinderen moeten kind kunnen zijn

3 Pommes werkt vanuit het idee dat kinderen kind moeten kunnen zijn. De winterjassen zijn dan ook aangepast op wat kinderen aantrekkelijk vinden. Voor jongens zijn er stoere modellen, terwijl er voor meisjes schattige winterjassen verkrijgbaar zijn. Er is altijd wel iets typisch kinderlijks te vinden aan de jassen. Dit kan zijn door het gebruik van vrolijke kleuren of de originele prints. Daarnaast hebben ze een optimaal draagcomfort en kunnen kinderen zich er vrij in bewegen.

De winterjassen zijn ook erg functioneel. De materialen zijn erop uitgekozen om jouw zoon of dochter een degelijke jas te bieden dat geschikt is voor elk weertype. De binnenkant is warm gevoerd, en voor de buitenkant worden waterafstotende materialen gebruikt. Dankzij windvangers aan het uiteinde van de mouwen en de extra flap over de rits zijn de jassen ook winddicht. De winterjassen hebben daarnaast een hoge kraag en een afneembare capuchon. Ze zijn bovendien goed betaalbaar. Je betaalt gemiddeld tussen de €35,- en €45,- voor een winterjas van 3 Pommes.