Prijzen

2Love TONY COHEN

Tony CohenTony Cohen is een Amsterdamse modeontwerper die in 2005 besloot zijn eigen modelabel op te richten. Tony Cohen komt uit een creatieve familie en was al van jongs af aan bekend met mode en trends. Tony Cohen heeft inmiddels ook over de grenzen succes geboekt en maakt stijlvolle, luxe dameskleding.

2Love Tony Cohen voor elegantie en stijl

2Love Tony Cohen gooit hoge ogen met zijn gevoel voor mode en stijl. Veel dames lopen met hem weg, omdat zijn kleding zoveel elegantie uitstraalt. 2Love Tony Cohen is een chique modemerk voor vrouwen die van mode en luxe houden. In de collecties van 2Love Tony Cohen vind je een goede mix van haute couture en confectiemode en is daarom zeer bereikbaar voor een breed publiek. De ontwerpers van 2Love Tony Cohen werken alleen met de beste materialen van de allerhoogste kwaliteit. De pasvormen van het Hollandse label zijn subliem; altijd vrouwelijk en elegant. Bij 2Love Tony Cohen houden ze de huidige trends goed in de gaten, maar weten hier altijd een eigen draai aan te geven, zodat de kleding altijd het authentieke 2Love Tony Cohen gevoel behoud.

De winterjassen van 2Love Tony Cohen zijn met zorg ontworpen en gemaakt. Er is veel aandacht besteed aan de vormgeving en de afwerking. Bij 2Love Tony Cohen hebben ze oog voor detail.  Het Nederlandse merk heeft winterjassen voor zowel sportieve als klassieke dames. De jassen dragen comfortabel en houden je warm op een koude winterdag. Ontdek het zelf.

Geen resultaten, probeer uw filters te wijzigen.