Prijzen

21 By McGregor

21 By McGregor21 By McGregor werd in 2011 geïntroduceerd door het gelijknamige label McGregor. 21 By McGregor maakt mode voor mannen, vrouwen en kinderen. De kleding van het label heeft een vintage uitstraling en is vooral jong, casual en edgy.

21 By McGregor voor het hele gezin

De naam 21 By McGregor komt van het jaar van oprichting van het merk McGregor. Dit komt veel in de kleding terug. Het nummer is verwerkt in het logo en staat soms afgebeeld op de kledingstukken. De kledinglijn bevind zich in het midden-hoog segment van de retail branche is dus een vrij luxe kledingmerk. 21 By McGregor heeft een sportieve look, maar is tegelijkertijd ook modieus. Casual basics worden afgewisseld met items met leuke prints en frisse kleuren. 21 by McGregor heeft een beetje de zogenaamde preppy college look, met een frisse uitstraling en nonchalante kledingstukken. De kleding van 21 BY McGregor hebben een groot draagcomfort. Ze zijn gemaakt van de fijnste stoffen en daarom leek het de ontwerpers een goed idee om ook een kinderlijn te startten. Op deze manier kan het hele gezin pronken in de goede items van 21 By McGregor.

De winterjassen van 21 By McGregor zijn stuk voor stuk mode items waar je met plezier naar kijkt en die je ongetwijfeld met veel plezier draagt. Stijlvolle winterjassen met de bekende en vertrouwde McGregor kwaliteit en comfort. Er is keuze uit diverse modellen, kleuren en lengtes. De winterjassen zijn duurzaam en daarom een dankbare aanschaf.

 

Geen resultaten, probeer uw filters te wijzigen.