Prijzen

10 Crosby Derek Lam

10 Crosby Derek LamNa 12 jaar ervaring opgedaan te hebben bij één van de meest toonaangevende modehuizen, verliet Derek Lam het label Michael Kors om voor zichzelf te beginnen. In 2003 bracht deze getalenteerde modeontwerper zijn eigen kledinglijn op de markt, waarin subliem maatwerk en prachtige vormgeving de boventoon voert. 10 Crosby Derek Lam maakt bijzondere vrouwelijke items die in iedere vrouwelijke garderobe thuishoren.

Derek Lam blijft prikkelen

De Amerikaanse creatieveling Derek Lam leeft in het hier en nu en ontwerpt mode voor dit moment. Zijn collecties zijn trendsettend en exclusief. Iedere vrouw zal watertanden bij de mooi vormgegeven kledingstukken van de allerhoogste kwaliteit. Derek Lam houdt van luxe kleding zonder dat het formeel en uniform wordt. Zijn ontwerpen zijn sensueel, vrouwelijk en goed doordacht.  Het verrassingseffect zit hem vooral in zijn oog voor detail en vakmanschap. 10 Crosby Derek Lam is voor de moderne, intelligente vrouw die van luxe en mode houdt. In een kledingstuk van 10 Crosby Derek Lam voelt iedere vrouw zich zelfverzekerd en succesvol. Derek Lam blijft je prikkelen met zijn steeds uitgebreidere collecties. Niet alleen maakt hij de mooiste tops, jurken en jassen, maar ontwerpt hij ook schoeisel, handtassen en accessoires, zodat je jezelf van top tot teen kunt hullen in de luxe van Derek Lam.

Voor een moderne winterjas met een vrouwelijk silhouet moet je bij Derek Lam zijn. De winterjassen van de modeontwerper zijn een echt cadeautje voor jezelf. Verwen jezelf met de luxe en comfort met een winterjas van Derek Lam.

Geen resultaten, probeer uw filters te wijzigen.