Prijzen

Maten

Toon meer

Categorieën

Kleuren

Toon meer

Merken

Toon meer

Webshops

Meisjes winterjassen

Is je dochter momenteel sterk in de groei, dan ben je waarschijnlijk vooral op zoek naar een betaalbare winterjas van goede kwaliteit. De winterjas mag in dat geval sterk afhankelijk zijn van de heersende mode: de kans dat de jas meerdere jaren gedragen wordt, is niet zo groot. Wel kan een te klein geworden winterjas die nog goed is, uiteraard worden doorgegeven aan een jonger zusje, nichtje of vriendinnetje.

Wil je een leuke winterjas voor meisjes kopen, let dan goed op de kleur van de jas en het materiaal waarvan deze gemaakt is. Een witte winterjas staat harstikke leuk, maar is misschien minder geschikt voor een meisje dat altijd aan het ravotten en rommelen is. In dat geval is een winterjas van een wat donkerder kleur misschien beter op z’n plaats. En is je dochter een echt ‘meisje-meisje’? Dan valt een roze winterjas waarschijnlijk prima in de smaak! Een dochter die sterk in de groei is of die op de drempel staat van een grote verandering in haar leven- bijvoorbeeld de overgang naar de middelbare school? Geef in dat geval bij voorkeur niet ál te veel geld uit aan een winterjas, maar kijk of je bijvoorbeeld in de sale een leuk exemplaar kunt scoren. De kans is immers groot dat je kind op korte termijn haar winterjas voorbijgegroeid is, fysiek (doordat ze groter wordt) of geestelijk (doordat ze ouder en volwassener wordt).

Besloten op zoek te gaan naar een leuke winterjas voor je dochter? Er zijn tegenwoordig ontzettend veel leuke winterjassen te krijgen voor jongens en meisjes. Welke winterjas bij jou en je dochter past, is uiteraard een kwestie van smaak, maar ook van budget. En hou je er rekening mee waar de winterjas allemaal voor gebruikt moet gaan worden? Een winterjas voor een meisje dat graag buitenspeelt of elke dag een kwartier moet fietsen voordat ze bij school aankomt, zal aan andere kwaliteiten moeten voldoen dan een winterjas voor een meisje dat voornamelijk binnenshuis te vinden is.