Winterjassen met volume: dé trend voor jou

Een winterjas waar je letterlijk en figuurlijk écht warm van wordt? Er is keuze genoeg wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve winterjas. Wij zijn dit jaar bijvoorbeeld helemaal fan van een nieuwe trend: de winterjassen met volume. Denk hierbij aan oversized winterjassen of aan lange winterjassen met hoge schouders of met een lengte tot over je knieën. In dit artikel vertellen we je meer over winterjassen met volume, een absolute trend die je niet mag missen.

Oversized: groot, groter, grootst

Eerlijk? Wat ons betreft kan een winterjas niet groot genoeg. Dat geldt deze winter voor zowel winterjassen voor heren als voor trendy winterjassen voor dames. Het leuke van deze trend is dat je geen bepaald figuur hoeft te hebben om deze winterjas mooi en goed te kunnen dragen. Omdat de winterjas oversized is, is het de perfecte winterjas voor ieder figuur! Dergelijke winterjassen hebben precies dat beetje volume waar je misschien naar op zoek bent in een winterse look. Je hoeft hierbij te bang te zijn dat het té wordt wat betreft de grootte van de jas. Kies gewoon je eigen maat en je zult zien dat het hartstikke goed staat!

Het combineren van een oversized winterjas is gemakkelijker dan je denkt. In principe kun je er alles bij en onder dragen dat je wilt: van flared leggings tot aan strakke skinny jeans en van stoere broeken met gaten tot aan rokjes met panty’s. Wat ons betreft kan het niet gek genoeg! Wel zien we dat vaak wijd op wijd wellicht wat rommelig kan overkomen. Daarom raden we het aan om bij een oversized jas een mooie strakke broek, legging of panty te dragen, zodat je figuur goed uitkomt in je look. Ook een strakke flared legging of jeans die slechts aan de onderkant wijd uitloopt mag niet ontbreken bij deze look. De heren kiezen voor een strakke jeans of een stijlvolle pantalon.

Lange winterjassen zijn de trend

Naast oversized jassen zien we dit jaar de lange winterjas terug. Uiteraard is iedere winterjas die langer is dan een standaard winterjas een goede keuze, maar bij deze trend gaan we écht voor lang. Dat betekent: winterjassen tot op of zelfs over je knieën. In de verschillende collecties hebben we zelfs winterjassen tot aan de enkels gezien! Over lange winterjassen gesproken… Het grootste voordeel van dergelijke lange jassen is dat je zeker weet dat je lekker warm blijft in het koude winterseizoen.

Bij een lange winterjas maakt het wat betreft je outfit niet eens heel veel uit wat je draagt. Je ziet er immers toch vrij weinig van! Wat wel fijn is is om niet hele wijde kleding onder een lange winterjas aan te trekken. In het geval van bijvoorbeeld een lange gewatteerde winterjas is er weinig ruimte voor grote of wijde kleding. Dergelijke jassen sluiten vaak precies goed aan op je lichaam waardoor je heerlijk warm blijft én er fashionable uitziet. Draag hierbij een lange wollen sjaal en een muts in dezelfde kleur en je bent klaar om de winterse kou te trotseren!

Wat denk jij? Is een winterjas met volume iets voor jou? In de collectie van Jas.nl krijg je een goed beeld van het aanbod lange en oversized winterjassen voor hem en haar. Neem snel een kijkje en wie weet raak je verkocht door een van de trendy modellen!

Volgende

Stoere winterjassen voor je kids

18 december 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.