Teddy coat combineren in je winterse look

Om deze coat kun je niet meer omheen: de teddy coat. De teddy coat is te vergelijken met een fake fur winterjas of een wollen winterjas. Sterker nog: het is precies een goede mix daar tussenin, dus perfect voor wanneer je wel lekker warm wilt blijven maar niet voor het bombastische van de fake fur winterjas wilt gaan. In dit artikel lees je meer over de teddy coat en hoe je deze kunt combineren in je winterse look.

Teddy coat in een stijlvolle outfit

Het leuke aspect van de teddy coat is dat je de jas in verschillende looks kunt dragen. Je hoeft echt niet een typische vrouwelijke stijl te hebben om de teddy jas op de juiste manier te kunnen combineren. Wist je bijvoorbeeld dat de teddy coat ook te gek staat in een stoere look? Daarover in de rest van het artikel meer, want de teddy coat staat ook gewoon fantastisch in een stijlvolle outfit. Denk hierbij aan een jurkje, een hakje of een pantalon met een mooie blouse. De teddy maakt je outfit helemaal af.

Hierbij ligt het er nog wel aan voor welk materiaal en welke kleur teddy coat je gaat. Een zwarte, donkergrijze of donkerbruine teddy is bijvoorbeeld de ideale match met een nette pantalon of een mooie kokerrok. Let daarbij ook op het materiaal: een kwalitatieve teddy coat ziet er niet ‘goedkoop’ uit. De kleine krulletjes in het zachte materiaal zorgen voor of een mooie uitstraling of en de meer grotere krulletjes voor een wat goedkopere uitstraling. Wees niet bang: teddy coats zijn absoluut niet duur, je moet gewoon even weten hoe je deze stoffen van elkaar kunt onderscheiden zodat je écht een mooie jas hebt.

Speelse look met teddy coat

Ook voor de dames met een meer speelse of stoere look is de teddy coat de perfecte jas. Alleen het materiaal van de teddy coat is al behoorlijk speels (én lekker zacht!). De meeste teddy coats komen in basic kleuren zoals camel, zwart, grijs of bruin. Deze kleuren combineer je met een paar witte sneakers of zwarte veterschoenen, een mooie skinny jeans of een flared legging en een oversized trui of shirt. Wedden dat die combinatie hartstikke trendy en tof staat?

In een meer casual look combineer je een zwarte teddy coat met een zwarte jeans en een paar mooie loafers of enkellaarsjes. Hierbij is de teddy cute, maar ook stoer tegelijk. Voor welke look en outfit je ook gaat: met een teddy coat profiteer je altijd van de voordelen van de modieuze jas. De stof zorgt ervoor dat je heerlijk warm blijft en door het model van de teddy jas staat de jas mooi met iedere lichaamsvorm. Wat vind jij van de teddy coat en is het een jas voor jou?

Bij Jas.nl beschikken we over een groot aantal teddy coats voor zowel dames als heren én kinderen. Deze winterjas is niet meer weg te denken uit het huidige winterjassenaanbod en wordt aangeboden in verschillende kleuren, maten en gemaakt van diverse materialen. Neem snel een kijkje in de webshop!

Volgende

Bomberjack als nette winterjas: kan dat?

21 november 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.