Snow white: witte winterjassen voor dames

Heb je al eens gedacht aan een winterjas in het wit? Het kan goed zijn dat je er nog nooit over na hebt gedacht om een witte winterjas aan te schaffen. Veel vrouwen vinden het lastig om de kleur wit te combineren of vinden het een te lichte kleur voor de winter. Ze zijn bijvoorbeeld bang dat de jas snel vies wordt en dat je eventuele vlekken sneller kunt zien. Probeer toch om te wennen aan het idee van een snow white dameswinterjas want witte winterjassen zijn helemaal hip! Ze zijn in verschillende vormen en materialen beschikbaar en daardoor te gebruiken door iedere soort vrouw in verschillende looks.

Witte winterjassen in combinatie met een formele look

De kleur wit is bijvoorbeeld de perfecte keuze voor een winterjas wanneer je een formele uitstraling wilt creëren. Hiermee is een dergelijke jas hét item om te dragen naar je werk, naar een belangrijke borrel of als jas over je feestelijke outfit naar een bruiloft. Kies in een formele look altijd voor een langer model, het liefst een witte jas die bijna tot op je knieën komt. Om de formele look compleet te maken kies je bijvoorbeeld voor een colbert model of een prachtige trench coat waarbij je je lichaamsvormen goed kunt laten zien.

Je zult zien dat in het trench coat model wat betreft de kleur wit veel wollen versies te vinden zijn. Een witte wollen winterjas van deze lengte is niet alleen classy maar ook nog eens lekker warm. Dat is natuurlijk meteen ook het belangrijkste kenmerk van een goede winterjas. Draag dit soort jassen met een mooie panty, een klassieke maillot of een nette pantalon om je formele look af te maken. Combineer de winterjas met een trendy sjaal zoals een lange cashmere grijze sjaal of een basic zwarte sjaal.

Witte winterjassen met een informele look

Natuurlijk zijn witte winterjassen voor dames ook het ideale item om je dagelijkse look mee af te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trendy exemplaar voor je jaarlijkse wintersport? Een witte wintersportjas is leuk om te combineren met een skibroek in een felle kleur, zoals felroze of felblauw. Zo val je lekker op op de piste! Deze witte jassen kun je ook gewoon iedere dag dragen, wanneer je bijvoorbeeld boodschappen doet of even wat gaat eten in de stad. Het leuke van de informele versie is dat je voor iedere lengte en ieder model kunt gaan!

Een korte witte winterjas kan bijvoorbeeld een boho touch geven aan je totale look wanneer je deze combineert met een wollen trui, een paar stevige boots met dikke sokken erin en een stoere jeans. Kies hierbij bijvoorbeeld voor een te gekke faux fur jas of juist voor een wollen variant. Maar ook een lange winterjas is in dit geval mogelijk: wat dacht je bijvoorbeeld van een lange gewatteerde witte jas die je combineert met een winters jurkje en een paar trendy veterschoenen? De mogelijkheden met wit zijn eindeloos en kunnen eigen met iedere kleur worden gecombineerd. Kies voor rustige kleuren wanneer je het geheel basic maar modieus wilt houden.

Vorige

Nette winterjassen voor heren

24 november 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.