Over the top winterjassen zijn hip deze winter

Het is lastig om ieder jaar weer inspiratie te krijgen voor een nieuwe winterjas. Helemaal wanneer je een excentrieke smaak hebt en niet zomaar met de trend mee wilt gaan. Misschien ben je gek op kleurrijke winterjassen of vind je juist winterjassen met diverse prints te gek. Of misschien ben je dol op over the top winterjassen: opvallende exemplaren die je lekker warm houden en die uniek zijn. In dit artikel vertellen we je meer over uit welke over the top winterjassen je kunt kiezen en hoe je deze winterjassen het beste combineert in je dagelijkse look.

Fake fur winterjassen voor jou

Met een fake fur winterjas weet je één ding zeker: je valt op! Dat is helemaal het geval wanneer je voor een fake fur winterjas in een felle kleur of een heftige print gaat. Het voordeel van de winter van 2018/2019 is dat fake fur terug van weggeweest is. Dat betekent dat je weliswaar wel met de trend meegaat, maar dat er wel heel veel verschillende soorten fake fur winterjassen te verkrijgen zijn in de standaard webshops voor winterjassen. Dat is ideaal wanneer je een keuze wilt hebben en niet wilt gaan voor een bepaalde kleur omdat dat de enige felle kleur die er beschikbaar is.

Om lekker op te vallen kies je voor een felle kleur, zoals een gele fake fur winterjas of een felroze winterjas. Ook kun je kijken naar de verschillende soorten materialen: de ene fake fur is namelijk nog bombastischer dan de ander! Het combineren van een fake fur winterjas is niet moeilijk en kan zowel op een stijlvolle als een feestelijke manier. Draag bijvoorbeeld een mooie pantalon met hakken of juist een stoere jeans met sneakers onder de jas of ga juist voor een fraai winters jurkje met een paar laarzen. Het kan allemaal!

Vintage winterjassen in allerlei soorten en maten

Wanneer je op zoek bent naar een echte knaller als winterjas dan is het aan te raden om eens een kijkje te nemen in het aanbod vintage winterjassen. Dit zijn jassen uit de jaren 50, de jaren 60, de jaren 70 en verder. Voor jassen met een glittertje en met hoge schouders moet je zeker een jas uit de jaren 80 hebben en voor een opvallende kleurrijke jas in neon of juist pastelkleuren moet je absoluut eens tussen de winterjassen uit de jaren 90 kijken. Het leuke van een vintage winterjas is dat je vrijwel zeker weet dat er bijna niemand anders met precies dezelfde jas rondloopt.

Voor een vintage winterjas hoef je helemaal niet een bepaalde look te hebben; vintage kun je combineren met verschillende looks! Zo staat een mooie vintage winterjas uit de jaren 60 heel goed bij een romantische rock & roll look, maar kun je een dergelijke winterjas ook goed combineren met een jeans en een dikke trui. Extra leuk: check bij het uitkiezen van een te gekke vintage winterjas altijd wel of de jas bij je eigen stijl past. Op die manier kun je een winterjas zelf helemaal hip maken in je eigen stijl. Ben je toch niet zo van het bombastische? Ook dan is er genoeg keuze op het gebied van vintage winterjassen.

Neem ook eens een kijkje in de collectie van Jas.nl voor een kleurrijke of over the top winterjas. Wedden dat er wel een vette winterjas voor jou bij zit? Natuurlijk kun je op Jas.nl ook terecht voor basic winterjassen en stijlvolle winterjassen.

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.