De mooiste lammy coats voor dames

De lammy coat gaat al een tijdje mee in de winterjassen game. En ook dit jaar kun je hem weer aan! Nog niet bekend met de lammy coat? Het is een winterjas gevoerd met een super zachte wollige stof dat je een beetje aan een schapen vachtje doet denken. Vandaar de naam lammy coat. Deze jas gaat je zeker goed warm houden komende winter en het is dus zeker de moeite waard om te investeren in een goede lammy coat. We hebben de mooiste exemplaren voor je uitgezocht in verschillende prijs klassen. En in verschillende modellen, van lange lammy's tot korte jacks.

1. Even&Odd camel winterjas

We beginnen gelijk met een zeer betaalbare lammy coat. Deze winterjas van Even&Odd in een camel kleur heeft de klassieke schapenvacht voering en deze is ook op te vinden op de mouwen en langs de kraag. De lammy coat heeft drie grote knopen en ruime steekzakken. De jas is gemaakt van 100% polyester en de voering bestaat uit 75% polyester, 25% polyacryl. De prijs van deze lammy coat is €69,95 en hij is er ook in het zwart.

2. Vero Moda Detta winterjas

Deze lammy coat van het merk Vero Moda heeft een cognac kleur en is ook verkrijgbaar in het zwart. De jas is lichtgevoerd en heeft een turndown kraag. De kraag is voorzien van twee riempjes die zorgen voor een leuk detail maar ook dat deze lammy coat geen wind doorlaat. Verder heeft de jas een ritssluiting en zakken met een ritssluiting. De jas is gemaakt van 100% polyester en kost €89,95.

3. Missguided camel winterjas

Deze lammy coat van het Engelse merk Missguided heeft een wat minder structured fit als de vorige twee jassen. Hij heeft die bohemian stijl waar lammy coats ook wel om bekend staan. De jas is daarentegen warm gevoerd en zal je dus prima warm houden in de winter. De voering is wat hariger en dat zorgt ook voor die seventies vibe. De jas heeft een knoopsluiting, steekzakken en een kraag met revers. De lammy coat is gemaakt van 100% polyester en heeft een suede look. De prijs van deze winterjas is: €109,95.

4. Steve J & Yoni P / SJYP Colorblock winterjas

Als je op zoek bent naar een winterjas waar je in wilt investeren, dan is deze lammy van SJYP iets voor jou. Je betaalt een flink stuk meer dan voor de vorige drie jassen, maar je zult er ongetwijfeld langer plezier van hebben. De jas heeft de klassieke lammy coat fit, maar wat deze jas anders maakt is het gebruik van verschillende kleuren. Zo zitten er zwarte en bruine colorblocks in deze jas. De jas is gevoerd, heeft een gevoerde kraag met riempje, een ritssluiting en steekzakken. De jas is gemaakt van 92% polyester, 8% polyurethaan. De voering is 100% polyester. De jas kost €799,95.

5. UGG Toscana Shearling winterjas

Naast warme schoenen heeft UGG ook warme winterjassen in haar collectie. De Toscana lammy coat is verkrijgbaar in twee kleuren; camel en zwart. De jas is gemaakt van echt leer wat de prijs natuurlijk ook omhoog haalt. Verder is de jas gevoerd, een haaksluiting, heeft die verborgen steekzakken en een turn-down kraag. De jas kost €1729,95 wat best een groot bedrag is voor een winterjas. Bedenk er wel bij dat de jas van 100% leer gemaakt is en je mede hierdoor jaren met deze jas kunt overwinteren!

Helemaal fan geworden van de lammy coat na het lezen van dit artikel? We can't blame you, het is echt een leuke winterjas tussen alle structured en fitted mantels, trenchcoats en parka's. Shop jouw lammy coat nu op Jas.nl en loop er binnen de kortste keren ook mee rond!

Vorige

Lange winterjassen voor 2017/2018

24 november 2017
Volgende

Combineren met laarzen

24 november 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.