Boho chic winterjassen voor jou

Ben je op zoek naar een nieuwe winterjas en wil je net iets anders dan een ‘standaard’ jas zoals een lange wollen jas of een trenchcoat als winterjas? Misschien is een mooie boho chic winterjas dan iets voor jou. Boho is een afkorting van bohémian, waarbij chic net dat beetje stijl toevoegt. Bohémian is namelijk een beetje een ‘rommelige’ stijl: een mix van hippie, etnisch en heel veel kleuren. Het is niet alleen een stijl voor winterjassen, maar juist een complete kledingstijl én levensstijl! In dit artikel lees je meer over boho chic winterjassen voor jou. Lees dus gauw verder.

Boho winterjassen voor dames

Voor vrouwen zijn er tientallen verschillende boho chic winterjassen te vinden. Denk aan prachtige jassen met dromerige details en accessoires, waarbij de jassen in natuurlijke en aardse kleuren zijn. Een goed voorbeeld van een mooie boho winterjas is een bruine wollen jas als winterjas met franjes of een vintage jas gemaakt van leer of suède. Bij een boho winterjas maakt het over het algemeen niet uit hoe lang de jas is, hoewel veel boho jassen tot op je middel komen.

Ook dames winterjassen gemaakt van rib of fluweel mogen niet ontbreken in de boho garderobe. Ga hierbij voor een mooie oudroze winterjas van ribstof of een terracotta fluwelen jas die nauw aansluit aan je lichaam. Het leukste voordeel van boho jassen is dat eigenlijk alle kleuren gebruikt kunnen worden. Voor de winter van 2018/2019 is het wel een aanrader om even te kijken naar de kleurentrends voor winterjassen om op die manier een trendy geheel te krijgen. Combineer de boho winterjassen met een kleurrijke en hippielook, zodat alles goed in elkaar overloopt.

Boho winterjassen voor heren

De heren hoeven het deze winter ook niet zonder boho jassen te doen. Sterker nog: voor de mannen zijn er ook juist heel veel modellen boho chic winterjassen te verkrijgen. Bij de heren heeft de boho jas wel wat weg van de stoere bruine leren en suède jassen die in de jaren 70 en 80 werden gedragen. Deze exemplaren zijn tegenwoordig in een nieuw jasje gestoken, maar er zijn ook nog veel vintage varianten te verkrijgen. Deze herken je aan de mooie oude tailleriem.

Het bijzondere van een boho winterjas voor heren is dat je er direct een bepaalde uitstraling mee krijgt. Hoewel de boho winterjas het best uit z’n verf komt bij een beetje een vrije en hippie-achtige uitstraling kun je deze jas ook heel goed dragen in een stijlvolle en nette look. Draag bijvoorbeeld een paar mooie brogues of puntschoenen met een strakkere spijkerbroek en een blouse en daaroverheen zo’n mooie boho jas, met of zonder franjes. Je kunt het zo boho maken als je zelf wilt!

Ook voor kinderen boho chic winterjassen

Ook voor de kleintjes zijn er diverse boho chic jassen te koop. Hierbij ligt de nadruk echter vooral op de kleur en de details. We zien geen vintage leren jassen terug, maar jassen van ribstof in mooie aardse kleuren en een (fake) fur kraagje. Combineer deze met een dikke sjaal en een dikke trui en je kleintje heeft een te gekke boho look!

Volgende

Boho winterjassen voor kids

1 oktober 2018

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.