10x mooie dameswinterjassen onder de 100 euro

Dat een goede winterjas je wat meer geld kost is geen nieuws. Maar het blijft altijd even slikken als je dat best wel grote bedrag af wilt rekenen. Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat voor een jas je voor de winter wilt. Om de zoektocht naar een goede winterjas die ook nog eens betaalbaar is wat makkelijker te maken hebben wij 10 mooie winterjassen voor dames uitgezocht onder de 100 euro. Er zit voor iedereen wel wat tussen, van bomberjacks tot mooie mantels! Lees gauw verder en kom erachter welke mooie winterjassen wij bedoelen.

1. Noisy May lang bomberjack

Een lang bomberjack is ideaal als winterjas! Deze van het merk Noisy May in een prachtige emerald green kleur geeft je winterse look gelijk een leuke kleur. De jas heeft een ritssluiting. En zowel een vakje op de borst als op de arm. De zakken zijn voorzien van ritssluitingen net als de vakjes. De jas kost €59,95 inclusief BTW en is gemaakt van 100% polyester. De verzending en retour is gratis.

2. Bik Bok Eddie Winterjas

Dit is een jas die iets wegheeft van een zwart pufferjack, maar dan met een stoere imitatie leren look. Wat hem ook heel fashionable maakt. De jas is gevoerd en heeft een kreeg die eveneens gevoerd is. Het is gemaakt van 100% polyester, heeft een ritssluiting en steekzakken. Doordat die gevoerd is, houdt deze jas je goed warm in de winter. De jas is afgeprijsd naar €62,95 inclusief BTW, je betaalt geen verzendkosten en als hij je toch niet bevalt kun je hem gratis terugsturen!

3. WE Dames Wool Blend jas

Als je denkt dat een goede wollen mantel duur is, dan heb je deze van WE nog niet gezien. Het is een rechte en halflange jas van 41% wol en 59% viscose. Dat maakt het een wool blend, wat je in de winter en eigenlijk het hele jaar door prima warm gaat houden. De jas heeft drie drukknoop sluitingen, opgestikte zakken en een opstaande kraag. Je betaalt voor deze mooie winterjas €99,99. De verzending is gratis, wat altijd mooi meegenomen is.

4. Twintip Winterjas

Ben je op zoek naar een winterjas die weinig poespas heeft, er leuk uitziet en je niet de wereld kost? Dan is deze winterjas van Twintip iets voor jou. De jas is gevoerd, heeft een capuchon die ook gevoerd is en een tunnel koord heeft. Verder heeft de jas een ritssluiting en insteek zakken met een ritssluiting. De prijs van deze jas is €69,95. Wat een hele schappelijke prijs is voor een goede winterjas. De jas is ook verkrijgbaar in het bruin. Daarnaast is de verzending en retournering gratis.

5. Twintip Winterjas Mid

Nog een jas van Twintip is een mooie stoffen winterjas in een donkergrijze gemêleerde kleur. De jas heeft een double-breasted knoopsluiting en een wit gevoerde capuchon. Verder is die licht gevoerd en is voorzien van klepzakken. De jas is gemaakt van 95% polyester en 5% wol. Hij kost €69,95 en daarvoor heb je een nette winterjas waar je de herfst en winter prima mee door gaat komen. De verzending en retour is gratis.

6. Gap Dameswinterjas

Een mooi merk voor een goede winterjas is GAP. Dit Amerikaanse merk heeft talloze leuke modellen in het assortiment waaronder deze lange stoere winterjas in het zwart, maar hij is ook verkrijgbaar in het rood en grijs. Het materiaal van deze jas is 100% polyester, voor zowel de buitenlaag als de voering. De jas is licht gevoerd, heeft een ritssluiting, een capuchon met afneembare imitatiebontkraag en tunnel koord en steekzakken. Je betaalt voor deze jas €89,95 en de verzending en retour is gratis.

7. Fracomina Winterjas

Dit korte rode jack is stoer, pittig en houd je ook lekker warm. Hij is namelijk goed gevoerd en het materiaal van deze jas is 100% polyester. De jas heeft een ritssluiting, zakken met eveneens een ritssluiting en een capuchon met afneembare bontkraag. De kraag is van imitatiebont en zwart. Verder heeft de jas revers. De felgekleurde jas is afgeprijsd van €179,95 naar €89,95. Je krijgt maar liefst 50% korting!

8. Anna Field Gosset Winterjas

Deze winterjas is vrouwelijker door de riem om de taille. Hiermee accentueer je je taille goed en dat maakt de jas een stuk vrouwelijker, ondanks dat die dik is. Daarbij heeft de jas een ritssluiting, capuchon met bruine bontkraag, steekzakken en een vakje met ritssluiting op de arm. Het materiaal van de buitenkant van jas en de voering is 100% polyester. De prijs van deze jas is €99,95 en hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren

9. Icepeak Thea Gewatteerde Jas

Een populair merk is Icepeak. Het staat bekend om haar sportieve gewatteerde jassen in verschillende kleuren. Vooral in de sale gaan deze jassen heel hard en moet je er als de kippen bij zijn. De variant die wij gekozen hebben, heeft twee kleuren. Namelijk wit met koraal kleurige vlakken bij de borst. De jas bestaat voor 90% uit dons en voor 10% uit veren. Dat gaat je geheid warm houden aankomende winter. De jas heeft een ritssluiting, zakken en een capuchon. Je betaalt €99,95 en betaalt geen verzendkosten!

10. Topshop Nancy Puffer Winterjas

Eén van de winterjassen trends van 2017/2018 is de puffer jacket. Dit pufferjack van Topshop in het donkerblauw is korter en daarmee ook wat vlotter en stoerder dan een lang pufferjack. De jas heeft een ritssluiting, zakken met ritssluiting en een capuchon met afneembare imitatiebontkraag. De jas is gemaakt van 100% polyester en is warm gevoerd van binnen. De prijs: €99,95 met gratis verzendkosten!

Vorige

Winterjassen trends dames 2017/2018

29 oktober 2017
Volgende

Winterjassen trends dames 2017/2018

29 oktober 2017

OnzeInstagram

@jaskopen
Instagram Jaskopen

Ontvang denieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste jassen trends? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, moet je de inschrijving bevestigen. Zo mis je geen enkele update.